Get a Quote

 

You can also give us a call on 0203 7971242.

Clapham

Basement Fit out with playroom in Clapham, London.

A beautifully designed and styled property renovation including a 128m2 basement fit out of this period property in the Clapham area of London, SW4.

The basement conversion provided the family with a great space to play, work and relax. At the front of the space is a study with built in storage and its own seating area, with doors opening out onto the front light well, providing natural light into the workspace. The front light well has access to the plant room and an exit through the grating to street level of the property.

The main hallway which provides access to the ground floor via a glass encased stairwell on the lower and upper level and with built-in under stair storage, perfect for tidying away shoes and coats.

From the hallway is a shower room, utility area with built-in storage, space for washing machine and dryer. To the rear of the basement area is a large open space incorporating a playroom and dining area. There is great use of space within this project and this space has various areas of built-in storage, perfect when you have a growing family to keep your home organised and tidy.

Lots of light is provided to the rear of the basement conversion due to the bi-fold doors, light well and glass wall, facing out onto the small rear patio. From here you can access the garden via the staircase which features glass balustrades and includes a further outdoor storage room underneath the stairs.

To compliment the renovation on the ground floor, the garden is accessed through the kitchen via bi-fold doors. The vast patio area is completed with the walk on glass from the basement light well above the dining area.

Basement storage solutions, Clapham.

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.Please see our Privacy Policy.